luxe woning met buitengevelisolatie

Diensten

Diensten

Wat wij doen

#vakmanschap

Wij zijn al 5 generaties lang gedreven en bedreven met alles omtrent onze passie, stucwerk. Lees hier hoe en wat wij alllemaal doen aan diensten.

Buitengevelisolatie

Stucwerk

Sierpleister

Spac & Spuitwerk

Vakwerk op Maat

BetonLook

Buitengevelisolatie

Stucwerk

Sierpleister

Spac & Spuitwerk

Vakwerk op Maat

Betonlook

Luxe Woning met Riete kap en strak stucwerk

Buitengevelisolatie

Bij isolerende voorzieningen in en aan woningen, winkels en bedrijfspanden wordt vaak gedacht aan daken en inpandige maatregelen en dat is natuurlijk terecht! Maar ook aan gevelisolatie, uiteraard. Deze isolatievorm wordt echter niet snel in verband gebracht met de mogelijke diensten en inbreng van de stucadoor – en dat is minder terecht.

Een buitengevel-isolatiesysteem is namelijk een manier om gevels, maar ook plafonds, aan de buitenzijde te isoleren en af te werken met bijvoorbeeld een sierpleister of een schuurlaag op kleur, al dan niet voorzien van een zelfreinigend verfsysteem.

Detaillering is hier van groot belang en Janssen Venray Stucadoors b.v. beschikt over de kennis van de details en het complete systeem. Wij verzorgen het gehele traject, van steigerplaatsing en eventueel noodzakelijke gevelreiniging tot en met de verfkeuzeadviezen voor schilderafwerking. Los van de standaardgarantie die wij leveren heeft u bij ons ook de mogelijkheid van verzekerde garantie.

Ons jarenlange vakmanschap op dit gebied werd beloond met Kwaliteits Award Gevelisolatie van het Garantiefonds Gevelisolatie in 2009 en een nominatie voor deze prestigieuze onderscheiding in 2016.

Het voordeel van gevelisolatie door Janssen Venray Stucadoors reikt verder dan de technische kant ervan. Onze expertise op het esthetische vlak hoort daar vanzelfsprekend bij.

Stucwerk

Modern stucwerk is een verzamelbegrip voor een complexe mix aan wand- en plafondafwerkingstechnieken. De meeste kenmerken zich door compromisloze strakte, of het nu geschuurd, gepolijst, gewolkt of volledig structuurloos is. Het vereist groot vakmanschap in materiaal- én gereedschapsbeheersing.

De medewerkers van Janssen Venray Stucadoors zijn dan ook meesters in hun vak.
En altijd aanspreekbaar voor vragen en overleg .

Wij beheersen zowel de functionele wandafwerkingstechnieken als de meer decoratieve, zoals bijvoorbeeld Italiaanse marmerimitatie of betonlook. Bovendien ondersteunen wij onze opdrachtgevers graag met onze kennis en ervaring als het gaat om keuzes maken. Daarnaast hebben wij graag en regelmatig overleg met schildersbedrijven. De uitkomst van deze deskundigheidssamenvoeging is vaak meer dan de som der delen. Daar plukt u de voordelen van.

Ingang huis met strak stucwerk
Ingang huis met strak stucwerk
Buitengevelisolatie luxe woning
Buitengevelisolatie luxe woning

Sierpleister

Deze stoot- en krasvaste korrelstructuur in diverse grofheden, ook wel bekend onder de naam spachtelputz of granol, heeft in de loop van de jaren zijn verdiensten ruimschoots bewezen.
De afwerking kan op de meeste behangklare ondergronden aangebracht worden en is dan meteen in kleur, zodat het sausen achteraf niet noodzakelijk is.

Wand-, plafond- en gevelverfraaiing zijn van alle tijden. Vaak trendgebonden en evenzo vaak met “oude” technieken. Zo ook met kleur. In ieder geval is het altijd een goede keuze omdat het uw eigen visie op uw woon- en werkplek benadrukt.

 

Breed kleuren- en structurenpalet

 

Janssen Venray Stucadoors b.v. heeft een breed scala aan in- en exterieurmaterialen beschikbaar, in een evenzo breed kleuren- en structurenpalet. Onze materialen zijn van gerenommeerde fabrikanten als Prinssen en Brander. Deze harde en stoot- en krasvaste afwerking is goed voor jaren en kan na een langere verweringsperiode worden overgeschilderd, uiteraard ook in een kleur die dán uw voorkeur heeft.

De medewerkers van Janssen Venray Stucadoors zijn meesters in hun vak.
Wij beheersen zowel de functionele wandafwerkingstechnieken als de meer decoratieve, zoals bijvoorbeeld Italiaanse marmerimitatie. Bovendien ondersteunen wij onze opdrachtgevers graag met onze kennis en ervaring als het gaat om keuzes maken. Daarnaast hebben wij graag en regelmatig overleg met schildersbedrijven. De uitkomst van deze deskundigheidssamenvoeging is vaak meer dan de som der delen. Daar plukt u de voordelen van.

Spac & Spuitwerk

Het snel en voordelig afwerken van met name plafonds en in mindere mate wanden met een schrobvaste spuitpleister, welke ook te verkrijgen is in een hardere uitvoering en indien gewenst op kleur. Deze techniek wordt veel toegepast op grotere oppervlaktes en is daarmee geschikt voor veel projectsoorten.

Het wordt bijvoorbeeld veel in nieuwbouwprojecten toegepast. Ook herinrichtingen van winkel- en kantoorruimtes kunnen er heel goed mee worden afgewerkt, evenals renovaties van woningbouwverenigingen. Maar ook kleinschaliger projecten zoals verbouwingen van privéwoningen. De dikte en structuur worden regelmatig aangebracht en korrelgrootte, hardheid en kleur van het spuitwerk kunnen vooraf in overleg worden bepaald.
Werkenemer spuit Spacwerk
Werkenemer spuit Spacwerk
Mooi slaapkamer met uitzicht
Woonkamer met vloer open haard

Vakwerk op Maat

De stucadoor is een partner bij uitstek als u wensen heeft op het gebied van plafond-,
wand- en gevelafwerking die het voorspelbare overstijgen. Om wat voor reden dan ook. Motieven daarvoor kunnen technische aspecten behelzen maar ook de omvang van een project, of juist de creatief-wenselijke kanten.

Of het nu gaat om een restauratie of zeer modern stucwerk op maat, bij ons bent U aan het juiste adres.
Saneringen van door zout aangetaste ondergronden in bijvoorbeeld kerken zijn al veelvuldig door ons uitgevoerd.
Maar ook het zuiver op maat stucadoren tot op nagenoeg de milimeter nauwkeuring van bijvoorbeeld keukenombouwen, nissen etc. is voor ons geen probleem.
Niet voor niets zijn we één van de voorlopers op het gebeid van het stellen van profielen met een laser.

Een professionele aanpak als het gaat om vakwerk op maat!
Janssen Venray Stucadoors b.v. is zo’n partner, niet in de laatste plaats door de decennia-omvattende ervaring die deel uitmaakt van onze bagage. Deze ervaring, opgeteld bij de inzichten in de mechanismen in de bouwwereld en de aanwezige creativiteit van onze medewerkers én directeur Richard Janssen staan borg voor een professionele aanpak als het gaat om vakwerk op maat.

Wij nodigen u van harte en vrijblijvend uit om uw ideeën en wensen met betrekking tot uw project met ons te bespreken. Lees hier meer over onze manier van werken.

BetonLook

De trend van de laatste jaren; het stucadoren van met name badkamers, douches en keukens met een betonlookafwerking, een decoratieve pleister, die, mits goed aangebracht, bestand zijn tegen vocht.

Enkele merknamen die we verwerken zijn o.a. Cemcolori en Beton-Cire.

Luxe badkamer met beton look
Luxe toilet of wc met betonlook afwerking